Noordstar won zondagnamiddag de gevaarlijke uitwedstrijd bij Wiekevorst met overtuigende 2-5 cijfers. Niels Caers, volgend seizoen aan de slag bij VC Herentals scoorde drie keer.

Verslag door Gilbert Van Houdt
Foto's door Annick Van den Bruel

1e elftal : Davy Van Bael, Bert Van Hove, Paul Vinck, Jo Meir, Thijs Lambaerts, Bert Vranckx, Joost Smeyers, Mario Witvrouwen, Niels Caers, Jeffrey Willems, Pieter-Jan Henderickx,
Bank : Jens Henderickx, Gilliam Spruyt, Kenneth Baeten, Joren Lambaerts
Op deze koude Paaszondag stond de verplaatsing naar Wiekevorst op het programma. Om onze leidersplaats te verzekeren moest ook hier weer gewonnen worden.
De supporters waren er in ieder geval klaar voor met een heuse zelfgebouwde muziekinstallatie door gekwetste speler Jeroen Smeyers ! De sfeer zat er dan ook vanaf het begin in.
4’ Noordstar neemt een flitsstart : Mario Witvrouwen met een hoekschop en Jeffrey Willems kopt mooi binnen : 0-1 !
20’ Pas van Paul Vinck op Niels Caers, deze gaat richting doel maar de keeper duwt de bal in corner.
25’ Niels Caers kan met de bal aan de voet door gans het centrum lopen, speelt de keeper mooi om en tikt de bal rustig in doel : 0-2 !
31’ Voorzet Jeffrey Willems vanop links, Bert Vranckx neemt de bal in één tijd op de slof maar de bal gaat over.
40’ Wiekevorst kan scoren op een counter.
45’ Bert Vranckx geeft een voorzet op Niels Caers, deze kan er net niet bij.
Rust : de Noka-boys gaan rusten met een 1-2 voorsprong, om zekerder te zijn, moet er ook in de tweede helft geknokt worden.
62’ Verre inworp van Thijs Lambaerts, een speler van Wiekevorst beroert de bal en own-goal : 1-3 !
66’ Jeffrey Willems kan de bal bemachtigen van een stuntelende Wiekevorst-keeper, geeft een mooie pas aan Niels Caers en de 1-4 is een feit !
70’ Niels Caers kan op een diepe pas van Pieter-Jan Henderickx de 1-5 en meteen ook zijn derde van de match binnentikken.
72’ Vervanging : Joren Lambaerts ipv Jeffrey Willems
77’ Wiekevorst kan de einduitslag nog verzachten met de 2-5
85’ Penalty voor Wiekevorst, maar onze doelman Davy Van Bael is bij de pinken en redt met een knappe save.
87’ Wiekevorst moet met 10 verder na een fout op Mario Witvrouwen en dus een rode kaart.
92’ Vervanging : Gilliam Spruyt ipv Mario Witvrouwen en Kenneth Baeten ipv Thijs Lambaerts

Besluit : Alhoewel de einduitslag het niet vertelt, hebben we toch een mooie match gezien. Onze jongens hebben gevochten voor elke bal en hun zelfvertrouwen groeit met de week...

Volgende week de thuismatch tegen Hezewijk (dé derby)... Hopelijk kunnen zij hier nogmaals hun verdiende leidersplaats bevestigen met een overwinning.

Waar is da feestje... Hier is da feestje ! Supporters op post !